Ai nevoie de programare in OpenCart?

OpenCart este o platforma de magazin online, tip open-source foarte flexibilă, dinamică, optimizată și ușor de folosit. Nu trebuie sa ai nevoie de cunoștințe în domeniu pentru a putea lucra cu un astfel de magazin online.
Echipa noastră este specializată în dezvoltarea de magazine online pe suport OpenCart și oferă clienților cele mai bune soluții pentru ca prezența lor în mediul online să fie una de succes.

De ce OpenCart?

Este usor de folosit
Nu necesita resurce mari din punct de vedere al serverelor
Este gratuit
Are o interfata responsive
Unelte de marketing si SEO incluse
Cei mai multi furnizori de servicii (curieri, procesatori de carduri, solutii de facturare online) ofera module gratuite pentru implementarea cu magazinul OpenCart

Deții un magazin online pe OpenCart?

Cauți o echipă specializată în platforma de magazin online OpenCart care să ofere servicii de programare pentru îmbunătățirea magazinului tău? Ai nevoie de functionalitati noi sau de automatizari ?

Noi suntem solutia! Iata ce am facut in cei 20 ani de experienta online:

 Am dezvoltat cateva sute de magazine online

Integrari solutii de facturare: Transart, SmartBill, Facturis, Oblio, FGO

Integrare servicii de curierat: Sameday, Fan, Cargus, Gls, Nemo, Dragon Star, Posta Romana, etc..

Integrare procesatori carduri bancare: EuPlatesc, MobilePay, Netopia, PlatiOnline, PayPal, Stripe, PayU, Neteller, Skrill, etc..

Am dezvoltat sute de module custom: de la sugestii de cautare la importul automat al produselor folosind feed-uri sau api-uri pana la  si facturari automatizate, integrari de CRM-uri/ERP-uri si alte sisteme

Am dezvoltat propriile module & teme pentru OpenCart v2, v3 si V4

Migrare date de la OpenCart 1.5.x la 2.x / 3.x / 4.x

Migreaza magazinul tau pe OpenCart!

Daca afacerea ta este limitată de posibilitățile platformei de e-commerce, daca magazinul tau online nu este destul de customizabil sau este dificil și costisitor de dezvoltat atunci este momentul sa migrezi pe OpenCart.

Alege platforma noastra customizata de OpenCart si noi iti asiguram:

Migrarea produselor si categoriilor existente

Migrarea paginilor de informatii

Migrarea clientilor si a comenzilor existente

Migrarea meta-tag-urilor si a adreselor URL indexate

O platforma fara bug-uri

Update-uri cu doar doua click-uri

Servicii de programare personalizate nevoilor tale

Programarea in Open Cart poate fi utila pentru a personaliza si a imbunatati functionalitatea magazinului dvs. Cu ajutorul pogramarii in limbajul php, se pot crea module personalizate, se poate modifica aspectul si comportamentul magazinului dvs. si se pot integra diverse servicii externe care sa contributie la dezvotlarea business-ului online.

De ce sa angajati mai multi oameni cand puteti automatiza procesele interne cu o investitie minima? Lasati automatizarile programate sa lucreze pentru dvs!

Cu ajutorul programarii se pot crea flux-uri de lucru pentru crearea automata de documente(facturi, awb, fisa de comanda), notificari clienti(SMS, Email, Newslettere), retargetare clienti(pre sale, post sale, cereri review-uri produse), bonusuri in functie de valoarea fiecarui client si multe altele.

Dezvoltati softul necesar nevoilor dvs folosind serviciile noastre de programare pentru opencart. La cere putem folosi si alte platforme e-commerce.

© Drepturi de autor 2022. Toate drepturile rezervate.

Adresa: Str. George Ranetti, nr. 15, Bucuresti Telefon: (+40) 787 584 665
Email: suport(O)awebdesign.ro

+4.0787.584.665